Ενότητες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΏΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΙΔΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ

 







Η επίπλαστη «διαβούλευση» για το κατάπτυστο νομοσχέδιο των Αδωνι Γεωργιάδη και Δ. Βαρτζόπουλου, με το οποίο προωθείται η περαιτέρω διάλυση και ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και απεξάρτησης, τελειώνει την Πέμπτη 18/7/24 και το νομοσχέδιο παίρνει το δρόμο του για ψήφιση στη Βουλή. Οι κινητοποιήσεις που έγιναν όταν ακόμα το νομοσχέδιο δεν είχε βγει επίσημα στη δημοσιότητα, όπως και τώρα που βγήκε στη διαβούλευση, κινητοποιήσεις εργαζόμενων στα ψυχιατρεία και άλλες μονάδες ψυχικής υγείας και απεξάρτησης, ληπτών των υπηρεσιών και συλλόγων οικογενειών, δείχνουν ότι ένα μεγάλο μέτωπο αντίστασης υψώνεται απέναντι σ΄ αυτό τον οδοστρωτήρα καταστροφής των όποιων υπηρεσιών έχουν ακόμα παραμείνει να λειτουργούν.

Γι΄ αυτό καλούμε όλες και όλους την Πέμπτη, 18/7/24, στις 8μμ, στην εκδήλωση-συζήτηση για την οργάνωση των από εδώ και πέρα αντιστάσεών μας για να μην περάσει αυτό το νομοσχέδιο που είναι άμεσα προς ψήφιση. Και στη βάση αυτών των αγώνων που πρέπει άμεσα να οργανώσουμε, να γίνει ακόμα πιο σαφές για ποια ψυχική υγεία και ποια απεξάρτηση παλεύουμε, τι διεκδικούμε και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε μέχρι το τέλος.

Στην εκδήλωση-συζήτηση, η οποία θα γίνει στο χώρο το κατειλημμένων Προσφυγικών, καλούν:

-η Πρωτοβουλία για ένα Πολύμορφο Κίνημα στην Ψυχική Υγεία,

-το Σωματείο Υποστήριξης του Κοινωνικού και Επιστημονικού Εργου του 18 Ανω,

-το Δίκτυο Ακούγοντας Φωνές,

-ο Συντονισμός για τη Δημόσια Ψυχική Υγεία και Απεξάρτηση,

Ολες και όλοι την Πέμπτη, 18/7/24, στις 8μμ, στο χώρο των κατειλημμένων Προσφυγικών, στην πλ. Μαρτύρων, στη γωνία των οδών Κουζή και Βεγορίτιδος.

3 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να έρθω σε επαφή μαζί σας γιατί λόγω κάποιων προσωπικών ζητημάτων δεν μπόρεσα να ειμαι στην συζήτηση σας.Το τηλ είναι 6972354959 περιμένω κάποια επαφή ...άμεσα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έγραψα λάθος το τηλέφωνο μου
    Είναι 697 2254959

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επικοινωνήστε μαζί μας στο μέιλ: protovoulia.psy@gmail.com ώστε να δούμε πώς μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμ@.

    ΑπάντησηΔιαγραφή