Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Μεταχριστουγεννιάτικο καφενείο στο χώρο της Πρωτοβουλίας ‘Ψ’

 

 


 

 

Την Τρίτη 24/1 ανοίγουμε τον χώρο της πρωτοβουλίας ‘’Ψ’’ , στην οδό Αιθαλίδου 11, κοντά στη στάση του μετρό Αγίου Ιωάννη στο Παγκράτι.


Ο χώρος αυτός φιλοξένησε και φιλοξενεί πρωτοβουλίες αμφισβήτησης της κυρίαρχης ψυχιατρικής και φωνές οι οποίες δε βρίσκουν πάντα το χώρο να ακουστούν, φωνές σιγανές, φωνές ηχηρές, φωνές ψιθυριστές, μελαγχολικές η χαρούμενες, ξεχωριστές όπως ο καθένας και η καθεμία από εμάς.


Είμαστε άτομα που έχουμε δραστηριοποιηθεί η δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της Πρωτοβουλίας «Ψ», μετά από κάποιο καιρό βρισκόμαστε ξανά στην Αθήνα και θέλουμε να ενώσουμε ξανά τις φωνές μας, τα χρώματα μας, τις ανησυχίες μας, τις εμπειρίες μας, τα «αχ» μας και τα «ουφ» μας και τα «ουαου» μας, αρθρωμένα σε διαφορετικές γλώσσες, διαλέκτους και τρόπους.


Θέλουμε να ενώσουμε τις σιωπές μας ακόμα και να μοιραστούμε τις ανησυχίες και τα βάρη μας. Θέλουμε να «χωρέσουμε» ξανά και για αυτό θα συναντηθούμε στο χώρο της Πρωτοβουλίας «Ψ». Θέλουμε να παίξουμε με ξεγνοιασιά και με χρώματα και με μουσικές και να γεμίσουμε το χώρο αυτό με «πειραματίσματα» και ηχοχρώματα μοναδικά όπως το καθένα από μας ή και απλά να συνυπάρξουμε και να γνωριστούμε.


Ελάτε να πιούμε ένα καφεδάκι ή τσαγάκι, να τα πούμε και να ζωγραφίσουμε και να παίξουμε αν θέλουμε.


Ότι θέλετε να μοιραστείτε ευπρόσδεκτο: γλυκάκια, φαγητά, χρώματα μουσικά όργανα ή και απλά την παρουσία σας, σας περιμένουμε.

 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου