Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Καφενείο στην Πρωτοβουλία 'Ψ'

 


Αυτή τη Δευτέρα 15 Μαΐου στις 18:30 ανοίγουμε το χώρο για καφενείο. Στην Αιθαλίδου 11 κοντά στο μετρό Αγ. Ιωάννη. 
 
Ελάτε να πιούμε τσάι ή καφέ, να τα πούμε, να γνωριστούμε, να μοιραστούμε και να παίξουμε αν θέλουμε.
 
Στα προηγούμενα καφενεία συναντηθήκαμε άτομα που έρχονται στην Πρωτοβουλία και άτομα που ήρθανε πρώτη φορά, αυθόρμητα συνυπήρξαμε, τα είπαμε και τελικά γράψαμε συλλογικές ιστορίες, διαβάσαμε κείμενα και ποιήματα και ζωγραφίσαμε. Ελάτε να δούμε όλα μαζί τι θα προκύψει αυτή τη φορά. 

Φέρτε ότι θέλετε να μοιραστείτε: κούραση, άγχος, στεναχώριες, μουσικά όργανα, κείμενα, ποιήματα, τραγούδια, γλυκά, φαγητά ή απλά την παρουσία σας.

Σας περιμένουμε.


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ




2 σχόλια:

  1. Στο link του Blogger γράφεις "Δημιουργήστε τα δικά σας πάθη με το δικό σας τρόπο". Η ετοιμολογία πάθος σημαίνει ισχυρό συναίσθημα που υπερισχύει της λογικής ή το πάθημα, κάτι οδυνηρό που σε κάνει να υποφέρεις ψυχικά και σωματικά (ψυχοσωματικά). Εσείς και κάθε έλλογος νους δε το θέλει αυτό. Πως λοιπόν εξαγγέλλετε στο blog το πάθος από τη στιγμή που είστε ψυχοθεραπευτές; Τα πάθη και γενικότερα η πώρωση που τα συνοδεύουν επιφέρουν αυτό που λέμε ασθένεια ή πάθηση. Καταφέρατε ποτέ να αλλάξετε ως άναρχος κάτι από το σύστημα ή νομίζετε πως δράσεις χωρίς της επίβλεψη μιας ανωτέρας δύναμης ή δεν σας νοιάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σας , ευχαριστούμε καταρχάς για το σχόλιο. Πρόκειται για παρεξήγηση καθώς πατήσατε πάνω στο Link για διαφήμιση του Blogger. Πρόκειται επομένως για διαφήμιση της πλατφόρμας Blogger της Google , όπου ο καθένας μπορεί να φτιάξει το δικό του Blog αναλόγως τι θέμα τον ενδιαφέρει κλπ. Το πατήσαμε και εμείς και οδηγεί στη σελίδα που λέτε, αυτή της Google που ξεκινά κανείς να φτιάξει blog. Οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν έχει σχέση με την Πρωτοβουλία αλλά με την πλατφόρμα του Google. Ευχαριστούμε και καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή