Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Αναβολή "εκπαιδευτικής συνάντησης"






Η Πρωτοβουλία 'Ψ' ανακοινώνει σε όλους και όλες ότι, εν μέσω των έκτακτων μέτρων που έχουν παρθεί (και τα οποία αναμένεται να επεκταθούν περαιτέρω τις επόμενες μέρες) για την αντιμετώπιση της επιδημίας (ή πανδημίας, κατά τον ΠΟΥ) του κοροναϊού (covid-19), αναβάλει την επόμενη "εκπαιδευτική συνάντηση", που είχε προγραμματιστεί για τις 20/3/20, με την προβολή της ταινίας του Ken Loach, "Family Life".


 
Παλεύοντας (και συμμετέχοντας) για την (ψύχραιμη) εφαρμογή των όποιων αναγκαίων μέτρων για την αποφυγή των πολύ σοβαρών κινδύνων από την επιδημία αυτή.

Ενάντια στην όποια, τυχόν, άνωθεν χειραγώγηση και πολιτική αξιοποίηση της κρίσης επιχειρείται, μέσω του φόβου που διαχέεται  και του πανικού που καλλιεργείται λόγω της επιδημίας. 

Για την ανάδειξη των πραγματικών προβλημάτων ενός διαλυμένου συστήματος Υγείας, που καταλήγει ν΄ αποτελεί την κύρια παράμετρο αυτών των κινδύνων από τον covid-19. 

 
 
Σχετικά με τη νέα ημερομηνία της "εκπαιδευτικής συνάντησης", όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση. 

Σ΄όλο αυτό το διάστημα, η Πρωτοβουλία 'Ψ' και οι διάφορες ομάδες που λειτουργούν στα πλαίσιά της, θα είναι σε διαρκή επαγρύπνηση, επικοινωνία και δράση για ό,τι χρειαστεί.



ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου