Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Προβολή ντοκιμαντέρ: "Οι Γιατροί του Γ' Ράιχ" & συζήτηση με το Θόδωρο Μεγαλοοικονόμου στο "Περιβολάκι": Παρασκευή 30/6/2023 στις 7.30 μ.μ.


 

Η Πρωτοβουλία 'Ψ' σας καλεί στην ακόλουθη εκδήλωση: 

 

Την Παρασκευή 30/6/23 στις 7:30 μ.μ. με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ "Οι γιατροί του Γ' Ράιχ" στο "Περιβολάκι" (Αθηναίου 7, πλατεία Ιούς, Κάτω Πετράλωνα), θ' ακολουθήσει συζήτηση με τον ψυχίατρο Θόδωρο Μεγαλοοικονόμου.
 
Το ντοκιμαντέρ "Οι γιατροί του 3ου Ράιχ" μοιάζει επίκαιρο όσο ποτέ. Όχι σε μια λογική ενημερωτική και αναπόλησης του παρελθόντος αλλά απόκτησης εφοδίων για την αντιμετώπιση του φαινομένου όπου διακεκριμένοι πολιτευτές όπως ο γιατρός Σπύρος Πνευματικός, διατύπωναν εν μέσω προεκλογικής περιόδου απόψεις για τη "ζωή που είναι ανάξια να ζει". 
 
Οι πολιτικές που προκρίνονται στις μέρες μας και βγάζουν εκτός κοινωνικού ιστού, ως ένα ανυπόφορο οικονομικά και περιττό κοινωνικά βάρος, τα πιο αδύναμα στρώματα μιας κοινωνίας της όποιας η πλειονότητα μετατρέπεται σε "πλεονάζοντες" και "περιττούς" δεν είναι κάτι καινούργιο και δε μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους.
 
Η προβολή θα ξεκινήσει στις 7:30 διάρκεια 130'. 
 
 
 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου