Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Ολοκλήρωση διαδικασίας συγκέντρωσης παιχνιδιών για το camp Μαλακάσας




Το γράμμα μιας μικρής φίλης προς τα παιδιά του camp , μεταφρασμένο από την ίδια στα Αραβικά με Google Translate!.


Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη μεγάλη ανταπόκριση στην συλλογή παιχνιδιών και υλικών δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά στο camp στην περιοχή της Μαλακάσας. Μια ανταπόκριση που δείχνει ότι σε μία εποχή που τα ρατσιστικά και φοβικά αντανακλαστικά της κοινωνίας είναι σε έξαρση και καλλιεργούνται σκοπίμως από διάφορους "προστάτες", η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη με υπευθυνότητα δυναμώνει και αυτή σε πείσμα των καιρών. 
 
Ήδη η μεταφορά ενός πρώτου μεγάλου φορτίου με όσα στείλατε, έφτασε στη Μαλακάσα την περασμένη Τετάρτη, 22/4/20. Θα ακολουθήσουν κι άλλες. Κατηγοριοποιούμε τα όσα έχουμε λάβει μέχρι τώρα και οργανώνουμε τους τρόπους για την καλύτερη δυνατή διάθεση τους. Για οτιδήποτε περαιτέρω χρειαστεί, θα πάρετε σχετική ειδοποίηση.

Βλέποντας μας κάποια παιδιά να μεταφέρουμε κάποιες σακούλες προκειμένου να τις αποθηκεύσουμε και να οργανώσουμε το υλικό , τα πρώτα χαμόγελα έσκασαν..σε πείσμα αυτών που κάνουν συλλογή κρουσμάτων, όχι για να δώσουν αποτελεσματικές λύσεις αλλά για να κάνουν διαχείριση του ανθρώπινου πόνου και φόβου, εμείς επιλέγουμε να κάνουμε συλλογή χαμόγελων.

 





ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
Απρίλιος, 2020




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου