Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

 

 Η Πρωτοβουλία 'Ψ' συμμετέχει στην Πανελλαδική Συνέλευση του θεματικού συντονισμού για την Υγεία. Η συνάντηση - συζήτηση που οργανώνεται απ' την αντίστοιχη ομάδα Αττικής, θα γίνει το Σάββατο 12/06/2021. στις 19:30, στην ταράτσα της οδού Αιθαλίδου 11, κοντά στο σταθμό του Αγίου Ιωάννη:
 
 
"Σας καλούμε σε μια συνάντηση - συζήτηση* το Σάββατο 12/06/2021, στις 19:30, στην ταράτσα της οδού Αιθαλίδου 11, κοντά στο σταθμό του Αγίου Ιωάννη για να ακούσουμε εμπειρίες και ιστορίες από το Μεξικό να εμπνευστούμε και να επανοηματοδτήσουμε τι θα πει υγεία. Σας καλούμε για να ανταλλάξουμε γνώμες, ιδέες, γνώσεις, αναγνώσεις, να εμπνευστούμε από τη σκέψη και την αντίσταση του/της καθενός/καθεμιάς μας στο πεδίο και στον τομέα του/της και να χαράξουμε δρόμους δράσης και κανάλια πλεύσης ενάντια στην κυρίαρχη βαρβαρότητα…..
 
… γιατί όπως λένε και οι ίδιοι οι Ζαπατίστας (κι ίσως κάπου μέσα μας το ξέρουμε κι εμείς) «η κοινότητα είναι ένα εν δυνάμει σχολείο, μια συλλογικότητα που διδάσκει, δείχνει, διαμορφώνει και μέσα και μαζί με αυτήν ο άνθρωπος μαθαίνει και, με τη σειρά του, διδάσκει». 
 
Με συντροφικούς χαιρετισμούς
Πανελλαδική συνέλευση του θεματικού
συντονισμού για την υγεία
ομάδα Αττικής"
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου